پربازدیدترین ها

کد خبر: 413 ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰

"متین"مجرم شناخته شد

دبیر هیأت منصفه دادگاه مطبوعات گفت: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات با درخواست استمهال سایت «الف» موافقت شد و مدیرمسئول هفته نامه «متین» نیز به اتفاق آرا مجرم شناخته شد.

به گزارش ابصار نیوز علی اکبر کسائیان در گفت‌وگو با فارس گفت: در جریان رسیدگی به دو پرونده امروز در دادگاه مطبوعات، با درخواست استمهال برای رسیدگی به پرونده سایت «الف» و پرونده احمد توکلی موافقت و رسیدگی به این پرونده به آینده موکول شد.

وی ادامه داد: همچنین در مورد پرونده مدیر مسئول هفته نامه متین به مدیرمسئولی علی پورمحمدی، پس از سه مورد واخواهی امروز دادگاه در شعبه 76 به ریاست قاضی کاشانکی برگزار شد.

دبیر هیأت منصفه دادگاه مطبوعات افزود: سه مورد اتهام این هفته نامه شامل انتشارضمیمه نشریه بدون ذکر مدیر مسئول، توهین و انتشار اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی بود که در هر سه مورد به اتفاق آرا مجرم شناخته شد و همچنین به اتفاق آرا مستحق تخفیف دانسته نشد.

 

انتهای پیام/ف