به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، ائین افتتاح پنج طرح علمی، تحقیقاتی، عمرانی و رفاهی؛ ساختمان دانشکده منابع طبیعی، رصدخانه، صنعتی سازی سلف سرویس، ساختمان امور بین المللی و خوابگاه ۱۴ واحدی متاهلی با حضور شکر عبدی جانشین فرمانده سپاه حضرت عباس(ع)، محمود صفری شهردار اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین مصلحی نیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی، اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه و معاونین و روسای دانشکده های دانشگاه محقق اردبیلی در این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: عملیات احداث ساختمان دانشکده منابع طبیعی با پنج هزار متر مربع زیربنا از سال ۹۲ شروع و متوقف شده بود و ۲ سال اخیر با استقرار ۱۸ تیم کاری با ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیل و افتتاح شد.
وی ادامه داد: رصدخانه دانشگاه با ۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری یک خیر احداث شده و دانشگاه نیز برای خرید و نصب تلسکوپ و ساخت اتاق کنفرانس و محوطه آن هزینه هایی کرده که به طور کلی ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه برداشته است.
چمنی تصریح کرد: ساختمان امور بینالملل با توجه به تحصیل حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی و خوابگاه ۱۴ واحده متاهلی نیز برای رفاه دانشجویان متاهل احداث شده است.
او گفت: یک خوابگاه ۳۶ واحدی نیز در حال ساخت است و ساماندهی و صنعتی سازی سلف سرویس خواهران را با مشارکت ملی یک فرد خیر آغاز کردیم و گلخانه دانشگاه نیز با یک هزار و ۵۰۰ متر مربع مساحت در مرحله اسکلت بندی است و برای این طرح ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: استخر دانشگاه در مرحله تکمیل است و تاکنون برای آن ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و راه اندازی کامل آن هزینه خواهد شد.
چمنی از در حال احداث بودن یک خوابگاه پسرانه بزرگ با گنجایش ۴۳۰ نفر خبر داد و گفت: این پروژه در حال انجام کارهای داخلی است و با سرعت و پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال اجراست.
وی گفت: ۵۰ درصد درآمد اختصاصی دانشگاه که به طور عمده از شهریه ها حاصل می شود را برای اجرا و تکمیل پروژه های عمرانی هزینه می کنیم و پیش بینی می شود امسال ۲ هزار میلیارد ریال درآمد اختصاصی دانشگاه باشد و نصف آن صرف طرح های عمرانی خواهد شد.
چمنی ادامه داد: امسال درآمد اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی ۵۲ درصد افزایش دارد و انجمن هوش مصنوعی را در همه دانشکده ها راه اندازی کرده و ۲۰۰ میلیارد ریال برای هوش مصنوعی اعتبار گذاشته ایم.
وی افزود: دوره دکتری هوش مصنوعی در دانشگاه محقق اردبیلی دایر شده و طی ۲ سال اخیر ۳۷ رشته به مجموع رشته های این مرکز علمی افزوده شده است.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۳۵۱ رشته شامل ۶۳ رشته در مقطع دکتری، ۱۹۷ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۸۲ رشته مقطع کارشناسی و ۹ رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده ، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
انتهای خبر/ ج
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد