به گزارش خبرنگار ابصارنیوز، فرهاد پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پاسخ به اظهارات اخیر مدیرکل راه و شهرسازی استان در مورد تخصیص نیافتن منابع مالی برای تکمیل تروما از سوی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه راه و شهرسازی مجری این پروژه بوده و عملیات اجرایی آن از محل اعتبارات وزارتی و پول نفت تأمین شده و بخشی از آن نیز اجرایی شده است، تصریح کرد: این پروژه در سالهای گذشته مدتی به حالت رکود درآمده و به کما رفته بود که در سفر سال گذشته هیئت دولت به استان اردبیل و طی بازدید وزیر بهداشت و درمان از آن، قرار شد اعتبار لازم برای تکمیل بیمارستان تروما فراهم شود.
راه و شهرسازی بر اساس برآورد کارشناسان خود نیز نتوانست به تعهداتش عمل کند
پورفرضی برکات سفر هیئت دولت به استان اردبیل در سال گذشته را یاداور شد و افزود: در آن سفر ما از مسئولان راه و شهرسازی خواستیم تا برآورد نهایی تکمیل این پروژه را اعلام کنند که خود مدیرکل راه و شهرسازی بیان کرد هشت میلیارد تومان برای تکمیل آن نیاز است.
وی در ادامه اظهار داشت: با صورت جلسهای که موجود است، قرار شد این مبلغ را وزارت بهداشت تأمین کند که ما در سال گذشته پنج میلیارد تومان از این مبلغ را در فواصل مختلف و براساس روند پیشرفت کار به حساب راه و شهرسازی پرداخت کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه تا کنون حتی هزینههای انشعاب آب، برق و گاز بیمارستان تروما پرداخت شده است افزود: علاوه بر پرداخت پنج میلیارد تومان از رقم مصوب هشت میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان ترومای اردبیل، تاکنون 300 میلیون تومان نیز استانداری اردبیل برای این بیمارستان هزینه کرده است.
پورفرضی با اشاره به صورت وضعیت پیمانکاران، مدعی شد، پول پرداختی به حساب راه و شهرسازی با یک ماه تأخیر و درصدی کاهش به حساب پیمانکاران واریز میشد که این امر نارضایتی پیمانکاران را به دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه تزریق نشدن منابع اعتباری از سوی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دلیل توقف این پروژه نیست افزود: اسنادی موجود است که ما به تعهدات خود عمل کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن تشریح صورتجلسه آخرین جلسه در اینخصوص با مسئولان راه و شهرسازی و پیمانکار گفت: آنها اعلام کردند که به 11 الی 12 میلیارد تومان اعتبار جدید نیاز است تا پروژهای را که مدعی بودند با هشت میلیارد تومان در دهه فجر سال گذشته، اواخر سال 93 و هفته دولت امسال به بهرهبرداری برسانند، همچنان تکمیل نشده و با پیشرفت حدود 80 درصد به خواب رفته است.
پورفرضی در ادامه تصریح کرد: برآورد نکردن دقیق اعتبارات از سوی راه و شهرسازی منجر به تعطیلی و رکود این پروژه شده است و ما نمیدانیم که چگونه بار دیگر از وزیر بهداشت و درمان درخواست کنیم تا به ارزش هشت میلیارد تومان دیگر این پروژه منابع اعتباری بیافزاید تا بیمارستان ترومای اردبیل به بهره برداری برسد.
بیمارستان جایگزین فاطمی، ردیف اعتباری خاص خود را دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هر چند ادعا شده که تروما جایگزین بیمارستان فاطمی میشود اما بنده این موضوع را تکذیب میکنم چراکه قرار نیست بیمارستان ترومای اردبیل جایگزین بیمارستان فاطمی شود.
پور فرضی افزود: بیمارستان جایگزین فاطمی ردیف اعتباری خاصی دارد که در مجلس نیز تصویب شده است.
پروژه بیمارستان ترومای اردبیل از سال 85 به عنوان یک پروژه 25 تختخوابی با عنوان مرکز سوانح و سوختگیدر دستور کار بود، اما قبل از شروع پروژه مسئولان مسکن و شهرسازی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندار سابق در نشستی که با مسئولان وزارت بهداشت داشتند تعداد تختهای این بیمارستان را به 120 تخت افزایش دادند تا در قالب بیمارستان سوانح و سوختگی اجرایی شود.
انتهای پیام/