نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

سرویس: فرهنگی و اجتماعی کد خبر: 11354 ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳

آغاز عملیات اجرایی احداث ۴۱۵ کلاس درس در شهرستان اردبیل

فرماندار اردبیل در جلسه نهضت مدرسه سازی گفت:عملیات اجرایی ۴۵مدرسه در قالب ۴۱۵ کلاس درس در شهرستان اردبیل آغاز شده ودر مدت زمان مشخص شده به بهره برداری می رسد.

آغاز عملیات اجرایی احداث ۴۱۵ کلاس درس در شهرستان اردبیل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، فرماندار اردبیل در جلسه نهضت مدرسه سازی گفت:عملیات اجرایی ۴۵مدرسه در قالب ۴۱۵ کلاس درس در شهرستان اردبیل آغاز شده ودر مدت زمان مشخص شده به بهره برداری می رسد.

فرزاد قلندری گفت: از  هزار و۴۰۹ کلاس درس که تعهد شهرستان اردبیل در قالب نهضت مدرسه سازی بوده زمین ۹۵۳کلاس درس تامین شده وبقیه هم در حال تامین است.

وی تصریح کرد: در قالب مردمی سازی مدارس هم چند پروژه آموزشی در شهرستان اردبیل شروع شده و این پروژه ها هم درمورد مقرر تحویل داده می شود.

فرماندار اردبیل تصریح کرد:عملیات اجرایی چند پروژه آموزشی باهمت بانک ها،خیرین وبخش خصوصی  هم درشهرستان اردبیل شروع می شود تا بتوانیم گام بزرگی در توسعه فضای آموزشی در شهرستان اردبیل برداریم

قلندری گفت:عملیات اجرایی ۱۰ مدرسه ۱۵ کلاسه هم درشهرستان اردبیل شروع شده ومی شود واعتبارات این پروژه ها به مقداری تامین شده و بقیه هم از اعتبارات ملی تامین می شود.

وی بر توسعه فضاهای آموزشی در قالب محله محوری ومردمی سازی تاکید کرد

 

انتهای خبر/ ج