به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، بسیج رسانه استان اردبیل با صدور پیامی جنایات رژیم صهیونیستی در تجاوز به خاک جمهوری اسلامی ایران و شهادت فرماندهان سپاه پاسداران را محکوم کرد.
این بیانیه آمده است: رژیم صهیونیستی، که در مسیر شکستهای پیاپی از جبهه مقاومت و ناکامی در برابر پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران به بنبست رسیده، این بار نیز در حرکتی ناجوانمردانه و بزدلانه، دست به ترور کور و حمله بهدردر غیرنظامیان زد؛ غافل از آنکه هر قطره خون شهید، درخت مقاومت را ریشهدارتر و اراده ملتها را استوارتر میسازددر
فرماندهان شهید ما، نگهبانان عزت ملی و امنیت منطقه بودند. دانشمندان شهید ما، پیشگامان تمدنسازی و خودکفایی علمی کشور بودند و زنان و کودکانی که مظلومانه به شهادت رسیدند، سند روشنی بر بیرحمی و وحشیگری رژیمی هستند که حتی ابتداییترین اصول انسانی و حقوق بشری را زیر پا میگذارد.
ما، اصحاب رسانه استان اردبیل اعلام میداریم:
جبهه رسانهای انقلاب اسلامی، با قدرت تمام، در خط مقدم روایتگری حقیقت، افشای چهره خبیث تروریسم دولتی و پاسداشت خون مظلومان خواهد ایستاد.
دشمنان بدانند که اینگونه اقدامات، عزم ملت ایران را نهتنها متزلزل نمیکند بلکه در مسیر جهاد، علم، مقاومت و ایثار راسختر خواهد ساخت.
پاسخ این جنایت، صرفاً نظامی یا دیپلماتیک نخواهد بود، بلکه در میدان رسانه، تبیین و بیداری ملتها و گسترش مقاومت، کوبندهتر از همیشه داده خواهد شد.
در پایان، با افتخار اعلام میکنیم:
گوش به فرمان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)، در کنار رزمندگان جانبرکف، نیروهای مسلح مقتدر، دانشمندان افتخارآفرین و در دفاع از ملت مظلوم و بیدفاع، تا آخرین نفس در جبهه روایت و مقاومت ایستاده است و ان شاالله نابودی رژیم صهیونیستی نزدیک خواهد بود.
خبرنگار: اسلام پیله ور
انتهای خبر/ ج