نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

سرویس: فرهنگی و اجتماعی کد خبر: 10511 ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۳

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت جهاد کشاورزی:

تغییرات اقلیمی؛ چالش بزرگ بیمه کشاورزی است

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت جهاد کشاورزی به هدف‌گذاری در صندوق بیمه پرداخت و گفت: تغییرات اقلیمی؛ چالش بزرگ بیمه کشاورزی است.

تغییرات اقلیمی؛ چالش بزرگ بیمه کشاورزی است

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«ابصارخبر» به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نبی‌الله رشنو گفت: صندوق بیمه محصولات کشاورزی یار و یاور تولید کنندگان و بهره برداران در مواقع بحرانی است و هیچ راهکاری برای کمک به کشاورز در مواقع حادث شدن حوادث غیر مترقبه به غیر از کانال بیمه محصولات کشاورزی وجود ندارد ولی با وجود این صندوق بیمه نیز خود درگیر مشکلات و گرفتاریهای عدیده است یکی از این مشکلات این است که منابع مالی و سهم دولت محدود است و اعتبارات تخصیصی به این صندوق جوابگوی خسارت وارده به بهره برداران نیست.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: چالش ها و سیاست های صندوق بیمه محصولات کشاورزی می بایست اصلاح شود هرایده و طرح و برنامه ای فراخور زمان نیاز به بهینه سازی دارد این طرح و برنامه 5 تا 10 و یا 15 ساله هم که باشد می بایست در شرایط مقتضی زمانی اصلاح و بازنگری شود . واقعیتی که در سطح دنیا پذیرفته شده است این است که فرآیند تغییر اقلیمی همه برنامه ریزی ها و طرحها را بهم زده است به همین لحاظ می بایست کلیه سیاست گذاریها و چاره جویی ها بر اساس نیاز روز بهره برداران و تولید کنندگان طراحی و به مرحله اجراء گذاشته شود .  

مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود افزود: تاخیر در پرداخت خسارت ها به دلیل عدم تخصیص اعتبار تمامی انگیزه ها و ایده های تولید کنندگان و بهره برداران را از میان می برد و دیگر درسالهای آتی به دنبال بیمه محصولات کشاورزی نمی رود .  

رشنو در ادامه سخنان خود افزود: هدف گذاری در صندوق بیمه می بایست مبتنی برفرهنگ سازی و ایجاد اعتماد در بیمه گذار است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با بر شمردن اهمیت بیمه محصولات کشاورزی افزود: فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی می بایست در بین تولید کنندگان و بهره برداران نهادینه شود از سوی دیگر نیز صندوق بیمه محصولات کشاورزی در مواقع بحرانی و خسارت وارد شده به بهره برداران به گونه ای عمل نماید که موجبات دلسردی آنان را فراهم نسازد پرداخت دیر هنگام خسارت به کشاورزان و یا کمی میزان خسارت پرداختی عملاً تولید کنندگان را دلسرد می کند می بایست راهکارهایی اندیشیده شود تا کشاورزان به بیمه اعتقاد و اعتماد داشته باشند . تنها بخش کشاورزی که در آن بیمه به صورت صد درصد رعایت  می شود واحد های تولید جوجه یکروزه است به عبارت دیگر دراستان هیچ واحد تولید جوجه یکروزه وجود ندارد که بیمه نشده باشد .  

این مقام مسئول افزود: می بایست راهکارهایی اندیشیده شود تا بیمه در بخش زراعت و دام نیز افزایش داشته باشد و تمامی چالش ها ومشکلات پیش روی این صنعت برداشته شود .عملکرد مطلوب بیمه در پرداخت خسارت به میزان کافی یکی از راهکارهای گسترش فرهنگ بیمه در بین تولید کنندگان است.

 

انتهای خبر/ ج