پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۲۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۷
رئیس هیات ورزش های روستایی و عشایری استان اردبیل:

نشاط اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی، رسالت اجتماعی هیات ورزش های روستایی است

رئیس هیات ورزش های روستایی و عشایری استان اردبیل گفت: رسالت اجتماعی هیات ورزش های روستایی و عشایری ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، نشست مشورتی در راستای برگزاری جشنواره ها و مسابقات ورزشی هیات روستایی استان اردبیل با حضور اعضای هیات رییسه، بهرام تقی زاده رئیس گروه توسعه ورزش روستایی و همکانی اداره کل ورزش و جوانان، روسای هیات‌های ورزش روستایی بیله سوار، پارس آباد ، مشگین شهر و همچنین سید مهدی اکبری گوینده و خبرنگار بخش خبر ورزشی صدا و سیما و عوامل اجرایی کوچ عشایر برگزار شد.

 علی تقی زاده رییس هیأت روستایی عشایری و بازی های بومی محلی استان اردبیل در این در این نشست ضمن تبریک روز روابط عمومی و تقدیر از عوامل اجرایی کوچ عشایر، گفت: رسالت ورزش روستایی و بازی های بومی محلی توسعه و ترویج بازی های بومی و آئین های سنتی می‌باشد و این امر محقق نخواهد شد مگر با استفاد از ظرفیت های دستگاه های اجرایی به ویژه ادارات میراث فرهنگی، روستایی و عشایری  و ورزش و جوانان استان.

رئیس هیات روستایی استان اردبیل افزود: در مبحث دوم که باید در هیات به دنبال آن باشیم، کشف استعدادهای ورزشی از بین ورزشکاران روستا و عشایر می باشد که این با برگزاری مسابقات و جشنواره های مختلف ورزشی محقق نخواهد شد،.

تقی‌زاده اضافه کرد: بر همین اساس توجه به رشته های مختلف ورزشی و معرفی به ورزش های تخصصی از دیگر اهداف هیات می باشد.

وی تاکید کرد: از مهمترین اهداف ما در هیات حضور ورزشکاران روستایی و عشایری ساکن در روستاها در مسابقات کشوری و ملی است.

 تقی زاده اشاره کرد: اعضای هیات به دنبال برگزاری برنامه ها و مسابقات ورزشی بصورت جشنواره ای هستند که این رویکرد با معرفی بازی های بومی و محلی و کشف استعداد ورزشی در این جشنواره ها می باشد.

وی در ادامه با اشاره به رسالت اجتماعی هیات. وستایی، افزود: ایجاد نشاط و شادابی در بین جامعه روستایی و همچنین پیش گیری از آسیب های اجتماعی در غنی سازی اوقات فراغت جوانان و اهالی روستا از مهم ترین رسالت اجتماعی ما در هیات می باشد.

 

رئیس هیات روستایی استان گفت: هیات روستایی باید از بستر جشنواره های مختلف در استان استفاده بکند و در جهت معرفی بازی های بومی و آئین های سنتی اقدامات لازم را انجام دهد.

وی در پایان از برگزاری دوجشنواره مختص هیات روستای خبر داد و گفت: جشنواره بازی‌های بومی محلی استان اردبیل با محوریت کشتی پهلوانی در شهر اردی موسی و جشنواره ورزشی آنا بصورت استانی در فصل تابستان در روستای لرد شهرستان خلخال برگزار خواهدشد.

در پایان این نشست به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی از روابط عمومی هیات و عوامل اجرایی جشنواره بین المللی کوچ عشایر تجلیل و قدردانی بعمل آمد.

 

انتهای خبر/ ج