به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«ابصارخبر» حجتالاسلام والمسلمین یاسر باقری امام جمعه جعفرآبادمغان در خطبه های نماز جمعه این هفته جعفراباد ضمن عرض تسلیت بمناسبت شهادت و ترور فرمانده بزرگ، رئیس دفتر سیاسی حماس، دکتراسماعیل هنیه زمان موید و ضرورت انتقام خون این شهید و شهدای دیگر محور مقاومت و بسیاری از زنان و بچه های بی امان و بی دفاع فرا رسیده است.
وی افزود :اسرائیل غاصب با این حرکت سخیف زمان نابودی، انزوای بینالمللی و سیاسی خود را جلو انداخت و نبرد طوفانالاقصی لاجرم وارد مرحله جدیدی شده است.
باقری گفت؛ ترور مهمان جمهوری اسلامی ایران در تهران، ترور نفر دوم حزبالله در بیروت، حمله به داراییهای و ادوات نظامی مقاومت در عراق و حمله به داراییهای غیرنظامی در یمن به معنای حرکت رژیم صهیونیستی به سمت درگیری در لایهای عمیقتر و گستردهتر است.
امام جمعه جعفرآبادمغان گفت: نکاتی که در بحث انتقام مطرح و قابل پیشبینی است پاسخ ایران و حزبالله قطعی است، تلاشهای آمریکا و سایرکشورها برای آرام کردن مقاومت فایدهای ندارد و پاسخ انجام خواهد شد. ایران و حزبالله بسیار شدیدَ چند مرحلهای، چند بعدی، چند سطحی، چندگانه و چند روزه خواهد بود به گونهای که شدت پاسخ اسرائیل غاصب را غافلگیر خواهد کرد و از قبل انتظار چنین پاسخی را نخواهند داشت.
امام جمعه جعفرآباد با بیان اینکه کل محور مقاومت از ایران تا یمن ممکن است در این پاسخ مشارکت کنند یا ممکن است هر کدام بطور جداگانه ولی هماهنگ باهم پاسخ دهند گفت: مقاومت به شدت بازدارنده خواهند بود اما منجر به جنگ گسترده نخواهند شد.البته محور مقاومت برنامه خود را ادامهدار چیده است و واکنش رژیم صهیونیستی ادامه روند را مشخص خواهد کرد.
وی افزود: بر خلاف دفعات قبل اینبار کشتهگیری ملاک خواهد بود و تلآویو و حیفا باید در مختصات هر پاسخی حضور داشته باشند.
انتهای خبر/ ج